Första gången!

Nu har några skickat in om första gången de hade samlag !

Det var en kall eftermiddag i november då jag och min kille satt i soffan och kollade på film, vi har båda varit sugna men aldrig vågat innan, vi hade varit tillsammans 6 månader innan vi gjorde det, det blev där i soffan och de var hur mysigt som helst, vi var såklart lite nervösa i början men det gick över och jag ångrar inte att jag vänta på den rätta !

F16

Jag hade sex första gången i ett tält med en tjej jag träffa på en fest, de var inge vidare speciellt och jag ångra mig nästan lite... Vi hade de aldrig mer då ingen var intresserad av den andra utan vi var bara lite småkåta.

P14

Jag förlora oskulden med min släkting, vi brukades träffas på släkt kalas och sånt och vi var lite småkåta på varandra. Till slut sa jag till han att jag var sjukt kåt på han och han sa detsamma, vi träffades 2 dagar senare hemma hos mig och jag förlorade den, dock var han inte oskuld och var van så de gick jätte bra. Nu är vi bara släktingar och gör inget sånt mer utan de var mer en engångs grej, har kille nu och vi lever lyckligt !

F17

Första gången för mig var inte så speciell, jag hade varit tillsammans med min kille i tre veckor och vi hade gjort nästan allt men kände att vi ville gå lite längre så då gjorde vi det. Vi var hemma hos honom och vi tog det ganska lugnt och det gjorde lite ont men inte så farligt.  Han kom dock ganska snabbt så blev inte så länge :P

Men nu har vi ett härligt sexliv och vi har varit tillsammans i snart två år!<3

F16




Första gången jag hade sex så var jag jättefull!

Jag gjorde det med en kille i min klass som såg helt okej ut, han trodde nog att jag hade gjort det innan men det hade jag inte.Det gjorde inte alls ont och var skitskönt! Och fast det var på fyllan så ångrar jag det inte särskilt mycket, han såg ju bra ut och allt funkade bra så det kändes bara skönt att få det överstökat!

F17

Första gången jag hade sex så var det med min pojkvän. Vi hade varit tillsammans i två år (vi var då 15) och  ville helt enkelt göra det fint och bra så en kväll när han var hemma själv så kom jag hem till honom. Han hade tänt massa ljus och gjort fint så det blev riktigt romantiskt, det gjorde ganska ordentligt ont men min kille tog det försiktigt så det var helt okej :)

F15


Roligt att så många skicka in! :)


SKÖN LÅT !

Gillar denna låt, väldigt skön! Ni som inte hört den förut vet jag kommer gilla den



sa


Million Lashes mascara

Jag tycker verkligen ni borde testa denna produkt, väldigt bra faktiskt, dock inga super fransar som dom visar på TV men så är det ju aldrig, men jag tycker verkligen om den ! Så Emma tipsar om Million Lashes Mascaran från Lorèal den säljs för ett bra pris på det flesta klädes affärerna som säljer smink !




sa


Enkel håruppsättning !

Enkel och snygg eller hur?



sa


RSS 2.0